Doel van het project:

 

Sinterklaas is er voor iedereen alhoewel niet elk kind zomaar het cadeautje kan ontvangen vanop zijn of haar Sinterklaaslijstje. Daar willen we iets aan doen.
Voor de mensen die in armoede leven zijn de feestdagen elk jaar hoe dan ook moeilijk. Het geld ontbreekt dikwijls om cadeautjes te kopen.
Men wil niets liever dan aan het verwachtingspatroon voldoen om toch een geschenk te kunnen geven. Daar willen we ook toe bijdragen.

 

Praktische realisatie:

 

In de maand november krijgen alle ouders de kans om op een afgesproken uur bij ons speelgoed te komen kiezen voor de kinderen. Zo is Sinterklaas er voor iedereen.
We kregen in het verleden ook steeds de steun van de Rozenberg school met hun grote speelgoedactie. De leerlingen van de eerste graad konden door allerlei acties een aardig bedrag bijeen sparen dat verdeeld werd onder de armoedeverenigingen in de vorm van cadeaubons van Dreamland. Hiermee kunnen ouders of kinderen zelf het cadeautje uitkiezen.

In de tweede helft van december voorzien we voor iedereen een eindejaarsgeschenk. Voor de volwassenen gaat het meestal over verzorgingsproducten die we van onze sponsors krijgen. Voor de kinderen kopen we een degelijke pyjama, ondergoed en kousjes. Er is steeds nood aan ondergoed en nachtkleding omdat dit weinig tweedehands wordt binnengebracht. Met toilet- en verzorgingsproducten voor de volwassenen, die we gesponsord krijgen, kan ook onze doelgroep zoals iedereen genieten van een kerst- en eindejaarsfeest met cadeautjes.

 

Van harte dank aan de vele sponsors die samen met ons van dit project al een groot succes maakten.

 

Volgende stappen voor dit project:

 

Ook dit jaar is Sinterklaas er voor iedereen en willen we de ouders helpen om de kinderen opnieuw te verrassen.

 

 

Vereisten om dit project te continueren:

 

Uw hulp of bijdrage hiervoor is van harte welkom om van Sinterklaas, Kerstmis en Nieuwjaar voor iedereen een feest te maken.

Vermeld de projectnaam in uw storting: