Bedankt Ronde Tafel Mol voor de mooie cheque, hij zal goed besteed worden aan onze kids in armoede!    

Diane.

Service club Ronde Tafel Mol kan ook dit jaar weer vele sociale projecten in de regio blij maken met een financieel duwtje in de rug. Zo worden er 19 goede doelen gesteund.
De Ronde Tafel is een internationale service club voor ondernemende jonge mannen tot 41 jaar. De vereniging verwezenlijkt haar doel door organisatie van diverse activiteiten. Sociaal engagement is een belangrijke pijler binnen de organisatie.

De inkomsten komen voornamelijk via het Walking Dinner en de verkoop van het eigen ontwikkelde en gebrouwen Talefeleir Tripel bier. Dit jaar worden er opnieuw duizenden euro’s verdeeld, verspreid over negentien projecten.

De gesteunde goede doelen zijn vzw De Schakel, Sailability Vlaanderen, Villa Piepin, vzw De Witte Mol, vzw ’t Volderke, vzw Vectamus, vzw Hartverwarmertjes, Saigo Sterrenbos, Min Mol, Huis Perrekes, vzw het vierkante wieltje, MPI Oosterlo, Avalympics, vzw Klein Postel, vzw Den Brand, Ons Huis, Olivia Fund, Kom op tegen Kanker en vzw Mekanders.